Okategoriserade

Dag 2,3 å småslalom!!

Dag 2,3,4 i Kanada (Mount Washington)

Nu börjar de kännes i kroppen att man ha legat på ”latsidan” ett tag.

Dag 2 så pumpade vi 3 timmar förmiddag, precis som dem andra dagarna. Minnet från det passet var att. När man far å åker skare, så ger det ju guldläge på guldläge för att hoppa!

Å när det kom en finfin kulle så skulle jag just trycka till, men då ser jag andra sidan på kullen som består av gamla stubbar å träd.. Men det var ju lite för sent då! Det small rätt friskt, men jag lyckades klara mig utan större skavanker.

Dag 3 så var det nästan samma visa! 3 timmar skare på förmiddan, eller ja vi åkte lite vilse, jag å Jösen, så det blev 3,30. Å största minnet från det här passet var, småslalomen i tätskogen, som slutade med en knock i skallen!

Jag åkte utför i tät skog och helt plötsligt så ligger det ett träd vågrätt, som jag knappt hinner reagera på.. Pang! så låg man där å hade nå grönjävulska ont i skallen. Men det gick ändå bra! Lite blod å huvudvärk har ingen dött av.

Men idag är det dag 4, å nu ska vi resa till Whistler å förflytta oss lite. Å det blir en vilodag i dag och det känns skönt efter 3 dagar med minst fullhand. Vilket inte är vanligt för den här årstiden!!

Men här går allt lätt, när vi har en egen kock å allt serverat, så här är det bara å träna så öga blöö, eller i mitt fall är det ju pannan som blöö !!

Å jag har ännu inte fått sett nån björn, men det har skett några tappra försök! Några i gruppen har sett faktiskt..

Men än är det inte slut!

Innan nästa veckoslut så ska jag nog kunna skicka en grym björnbild till brorsan!

Vi Höres

// Robin