Okategoriserade

SM sprinten, ute å cykla å BooA Orm :-)

God dag God dag!

Nu är den tuffa träningen gjord, å nu väntar nån dag i vilans tecken!

Jag har fortsatt å bombat hård träning ända sen Hotingloppet, med två pass om dagen!

Så nu känns det skönt å få ta igen sig lite, så jag ska kunna få in en liten topp till helgen.

Men vad säger jag då om helgen. Jo, det känns bra och jag siktar på pallen.

Förra året var jag i riktigt bra slag, men krockade med Peter Larsson på upploppet, bröt en stav!

Men slutade fyra. Så medaljerna vill jag vara med å slåss om, även om jag är mer förtjust i den fria stilen.

Jag sågar ju klassiskt 🙂

https://zport.se/skidsport/langd/1.484433 läs mer om det här !

Men jag tycker faktiskt att jag har lite rätt också. Varför i allsin dar kör vi i Sverige hela tiden motsatta mästerskaps distanser. Går VM sprinten i fri stil, ja då kör vi klassiskt, å går OS sprinten i klassisk stil, ja då kör vi skate!

Vi är ju ute å cyklar där helt enkelt! Out and cykling as we say in Sweden 🙂

För att inte tala om teamsprinten!!! Vars ä den,? Dem (vilka de nu är) ? har tagit bort den från årets SM tävlingar!

Skandal! Hur i allsindar kan man ta bort en VM och OS distans, hur tror vi att vi ska kunna vinna nått om vi aldrig får träna på dem distanser som vi ska tävla i…

Så nu har jag kritiserat lite, men nu lägger vi inte mer energi på det. Utan nu siktar jag glatt framemot två superfina SM tävlingar i Sundsvall. Nu går alla tips om VM biljetter upp i rök, det är nu det gäller! Slut på tjuv å rackarspel, eller om det var nu det började:-)

Å jag har hört talas om att den Rosa Robin Armen är på väg dit.. Så jag ska göra mitt bästa för att se till Robins form även ska hitta dit 🙂 Å har du en rosa mössa över, så sätt den på huvve, det ger mig energi!

I morgon Torsdag, tror jag Johan vinner!

I morgon Torsdag, så ska jag lyfta ut vårat badkar å packa väskan inför SM..

Ikväll Onsdag 22.30 på 2an, ska ni inte missa EFTERSNACK, om ni vill se en duell utöver det vanliga 🙂

en ganska tröttkörd

//Brynte

p.s. Jag ställde inte upp i Ottepää, på grund av att jag drog en chansning å åka till Kanada direkt efter sjukdom, så jag måste få in lite träning i schemat, om de här ska bli nått senare i vinter. Sen var det ju HotingLoppet i grannbyn å det kan man ju inte missa:-) Hoppas du är nöjd med det svaret BooAaOrm 🙂 Kungprogram som jag alltid såg när jag var liten,,, ja eller mindre:-) d.s

Lillebror Adam om:

Björn Lind

– Han åker skider, å han vann en tävling en gång!