Okategoriserade

Långlppp, Mittnytt, å Hattestad..!

Hallå Hallå!

En dryg vecka ha gått sen den finfina segern därborti Kanadat!

Min kropp har börjat att svara på mina signaler bättre å bättre dag, för dag!

Under den gångna helgen så gjorde jag något så ovanligt som att ställa upp i ett långlopp.

För det hör ju inte till vanligheterna. Men i helgen hade ju grannbyn ” Hoting ” ett 42km långt lopp som jag var med i.

Jag berättar lite om det:

Startskotte small av, Gustav Berglund upp i tät, jag i rygg tillsammans med ett 5-10 tal åkare, farten ökas succesivt, Gustav var helt klart intressead av det fina spurtpriset vid bergbodarna efter 14km, men det var jag också, så jag nöp det framför näsan på han, loppet var något passivt celebrex order och detta pga. det relativt tunga snöfall som ständigt pågick, det som hände var att Gustav körde på i uppförs backarna, vilket ledde till att vi fick lucka en par gånger, men så fort det gick utför, så var dem övriga 3 ikapp, så in i varvningen vid 22km var vi 5 st. Loppet rullade på, kroppen var mycket pigg, men efter 30 km, precis där min bror Sebban stod med dricka och stav, så trampar jag av min stav, Ajdå, men det är ju lugnt Sebban har ju en hinner jag tänka å tittar upp på han, MEN han hade redan gett bort den till nån annan, Ajdå, cirka 60 meter upp till ledarklungan, ingen stav, Ajdå, jag bombar på och smyger mig ikapp klungan, dem märker nog inte att jag brutit, så jag hänger med dem i rygg i nån km, innan dem märker det och börjar smygöka lite, men då hade jag redan fått en stav och kunde vara med i matchen igen! Det hela slutar med att jag rycker i en backe med 500 meter kvar och vinner det fina loppet med 8 sek..!

https://www4.idrottonline.se/default.aspx?id=48738

Idag måndag, har jag vare ute å kört ett par på förmiddan och efter lunch fick jag besök av mittnytt och vi har stuvat ihop ett ganska så roligt program känns det som!

Så har du tid över så ska du inte missa å kika på kanal 1 eller om det var 2 på Onsdag 22.30..!

Då får du se en duell utöver det vanliga:-)

Så nu ska jag ut på dagens andra eller ska vi säga tredje pass 🙂

Sen bär det av till Sollefteå, för å träffa Frida som nu äntligen är hemkommen från sin utbildning som make-up artist i Göteborg..

Dessutom har jag rest mitt skidmonument här hemma i byn under helgen, blev bra! Kommer mer inom kort.

Vill du se det, så kan du kika på mittnytt på onsdag kväll.!

Jag har också under helgen intervjuat min yngre bror Adam, om lite skidåkare.

Som jag blev förvånad att han visste så mycket om, här kommer en:

Ola Vigen Hattestad: Röda kläder, han e norsk å ganska duktig på staka!

Ganska bra sammanfattning av Världscup ledaren, som vann helgens tävling i Ottepää, just i Stakning, grym jävel de där!

// Brynte