Okategoriserade

HELLner å 5 snabba!

Jaha då var det måndag då efter en riktig HELLner helg!

Satan i gatan va grym käärjäveln ä! De där va riktigt kul för den där lilla yr palten som ibland knappt har koll på varken ben eller armar, men när det bli tävlings situation så är han grym och det jag gillade mest att se var att han brände ur sig allt som fanns, det är så det ska vara! Å han har ju visat det här på träning i alla år skulle jag vilja säga, ända sen juniorlandslaget första lägret har han ju visat att det finns lite å tuta å köra med i den där kroppen,, kul att han äntligen fick till det på tävling!

Nu ska jag träna på att vara lite journalist! 5 snabba till mig själv 🙂

  • Men hur är det med herr Bryntesson då: Jo vars, det är rätt så bra. Den hänger å dinglar!
  • Vad har du gjort i helgen: Flyttat in i en ny lägenhet tillsammans med Frida, så order propecia det har varit fullt upp, jag hittar iallafall i trapphuset nu! Å städning de är kul de! Å Hellner han ä king han!
  • Hur är formen: Rund, eller lite mindre rund än vanligt, nått kilo har förvunne nu när det snart är dags för hårdkörning. Jag har gjort dem värsta grispassen nu och hoppas på att bli uttagen till Kuusamo nästa helg. Jag körde det sista hårda i går (söndag) tillsammans med Björn Lind som var på plats i den just nu fina vinter staden Sollefteå, där vi tillsammans gjorde ett grymt pass, å plåga varandra till det yttersta, iallafall jag 🙂
  • Målsättning i Finland: Jag blev 14e man där ifjol och jag vill ju gärna slå det!
  • Vad längtar du efter just nu: Pallen och Frida, som var här alldeles för kort tid in helgen! Vi hann ju bara flytta å knappt nått annat 🙂

Gick ju bra de där, nu är jag redo både kroppsligt å i skallen..

Hörs // Brynte