Okategoriserade

Snööö, å tävlingstips!

Snö I Solle!

Å bra med snö dessutom, idag har jag gjort ett av dem grisigaste passen man kan genomföra, å det passet kallar jag för Benggan passet för det är nog bland de värre även i hans värld:-)

Ett stenhårt intervallpass, som blev riktigt bra efter att snön har infunnit sig i Sollefteå staden. Dem kunde till och med dra spår efter begäran och de var precis att dem gick att göra i normal spårhöjd, men det här är riktigt kung! Eftersom jag siktar på Kuusamo om nån vecka och fram till det är det prio på den klassiska åkningen..

Nått som också är riktigt kung, det är att jag eventuellt får besök av ”the dubble olympic champ” så vi kan sporra varandra och plåga oss den sista lilla biten, den som är svår att kräma ur när man kör dem här VIKTIGA passen helt själv!

Det är ju lättare om man är minst två, då blir det enklare å genomföra dem hårda passen.

Kroppen känns go Levitra canadian pharmacy å glad trots att jag inte äte nå kexchoklad på slute, utan jag har drage ner på sånt rejält den senaste tiden och hoppas att formen ska vara i topptrim och dryga 9 dagar!

I helgen kommer Frida hem vilket blir ruskigt kul, var ju över en månad sen sist vi sågs!

Ni kan också lita på att jag kommer att jobba upp Hellner på pallen, på Världcups premiären i Gällivare till helgen!

Jag tror på han, hemmaplan å laddad till 1000.. Min andra skrikare i helgen är Johan Olsson som alltid ser stark ut på tr