Okategoriserade

ELO, ÄLG, å PeppÅ 30 bast, å cash!

Två tuffa dagar till har gått förbi! Idag var det sprint intervaller med Jönsson som CoOla Ola hade skruvat ihop! Mycket bra pass måste jag säga och formen fanns där, men var inte på topp! Precis enligt plan..

I övrigt så har jag testat mycket skidor, å jag har väl hittat nått par som ska ha kappa att bli Grymma!

 

Jag har även döpt dem,, Ett par heter ELO, ( Elertric light orchestra)(kanske felstavat) och ett annat par har fått heta Älg,, å kopplingarna till just dessa namn är RÄTT så interna, så jag vet inte om det är nån mening att ens pröva sig på att förklara:-)

Älg skidorna, kommer från min morbror Lars eftersom han är född -81 å skidornas nummer slutade på det, så blev det älg eftersom han gillar att jaga o.s.v 🙂

 

Nu är det även klart att det kommer att bli två olika alternativ på träningsbidraget detta år. Det ena är att man får levitra south carolina sälja en plats på sitt överdrag ( landslagsöverdrag, tjock å tunn ) å det andra alternativet är att man inte har nån spons och får därmed ett träningsbidrag på ett halvt basbelopp som jag tror ligger runt 21 000:- !

 

Som det ser ut för mig så kommer jag att slå till på det andra alternativet, eftersom jag tror att en åkare i min kaliber har ganska jobbigt å sälja en sån plats för mer än 21 000:- + att om jag ska sälja den så får jag slita häcken av mig, såna sponsorer växer ju inte på trän! Å det ligger MYCKe fel i tiden å börja ränna på byn å ragga sponsorer, den här tiden på året! (snart Tävlins dags)

 

Men kanske är det du som läser detta nu som vill synas på mitt överdrag i vinter:-)

Iallafall har vi nu fått en lösning på det här och det är ju positivt. Sen att det sjönk från 75 papp ner till 21 är ju en rejäl lönesänkning… Men för min del som är med i A laget för första året, är det ju en rejäl löneökning:-)

 

klockan är alldeles för mycket nu ska ni veta! Jag var tidigare ikväll å gratta en av New Swedens medlemmar, P.Larsson! Han fyllde ju 30 bast och då förtjänade han en snygg keps från N´Maltes Snick i Rossön, å givetvis nått av den mer smaksatta drycken 🙂 Iallafall så drack jag kaffe då, å nu är jag hur jä..la pigg som helst…

 

Men inte något ont som inte har nått gott med sig… Jag har klurat ut lite nya ideér nu, som jag ska se till å verkställa:-)

Å det ska ni få ta del av senare, men inte i natt!

 

God Natt

RnB

 

Det är Jocke L. som har lyckats fånga veckans bild, denna vecka å det gjorde han mycket bra.