Okategoriserade

Mörkerträning, Kållt å ingen ålg!!

Nå ä de väl själve faAn!

Då jag för en gångs skull kom ut i skogen å ske vri ne en ålg. Så är det kållt na jävulskt, å när man tänk på älg så blev de ännu kallare! För det var int många å hälse på idag.. Men men, nytt försök imorgon och då är de en ny dag, å nya förutsättningar…

Men däremot när jag var på väg hem från Sollefteå häromdan så höll jag på smacka in ko me 2 kalvar, då visar dem sig dem luriga rackarna..!

Men de här blev en bra dag ändå!

Jag åkte rullskider hem från passet och det blev ännu längre än väntat, å betydligt mörkare än väntat:-)

Tidigare i veckan har jag däremot haft klockrena förutsättningar, när jag var i Östersund å körde några hårda fina intervallpass på rullbandet.. Tillsammans med en drillande Ola Ravald å Daughtry ( = kungmusik )

Jag har just komme hem från mitt andra jobb, mitt projekt här på gårn! Har målat ett par skider, eller ja grundmåla dem!

Dem är för övrigt 5 meter långa.

Annars är det hur king som helst att vara hemma och för första gången sen högstadiet ska jag få vara med å käka me släkta på helloween i helgen. Det är nått jag saknat tidigare år.. Men är ju ofta på läger den här perioden.

Men i år drar vi igång på måndag i Bruks, bli spännande.

Väntar dessutom på hur det blir om vi får sälja en egen sponsor på t-dräkt eller t-överdrag, eller som jag verkligen hoppas att det ska bli nån form av bidrag, som det brukar vara…

Jaja de är int mycket å göra viagra original use på, nu ska jag ställ inför jakten imorgon och dra in den sista nypa Rossöluft som behövs, för att klara av n hel skidsäsong.. För nu är det inte länge kvar tills det är dags å släppa på hannrabben, för de här åre… Första race 13 nov, sprint fritt..

Pang Pang Pang

eller ja PANG borde räcka imorgon:-)

//

RnB