Okategoriserade

StAV – AV, i en FinAL!!

Chong panG !

Så small de om min stav idag när vi körde sprint i Sollefteå, i finalen!

Det var ju den gamle räven Bengt Stattin som jagat dit mig och Emil å Anna Haag för en liten sprintträning och en träff med elevernas föräldrar som går på skidgymnasiet!

Vi började dagen och bränna av en prolog och sen körde vi tre heat och en epilog på det!

Jag kände mig pigg och alert idag, vann prologen före Jönsson, även kvarten gick bra ! Sen fick jag lite bredställ i sista sväng i semifinalen och jag tyckte ändå att jag var med i fighten, men emil sågs som vinnare! Kanske mycket pga att hans fästmö var måldomare ” Anna ” 🙂

I finalen hann jag väl ca 15 meter innan staven small, jag åkte med en stav banan runt och var med in på spurten,,,, Men jag fick ge mig och slutade trea efter att spurtat med en stav! Emil vann kontrollerat, före lill Lasse Jonssons Pöjk, som verkar vara en liten vass rackare!

Bilden på fronten är tagen av Kent Åhman, ! Å så glad är man då man åker sprint,, ja iallafall innan start, när inte staven har gått av…:-)

Nu väntar en middag! Gott, jag är fortfarnade liten tagen av passet i morse! Jag tyckte det var tufft! å nyttig och bra träning, jag tog även tillfälle i akt att öva mig på hur jag ska sköta diabetesen i tävlingsituation och det gick inte så bra,,,betyget på diabetesen idag blir en 4 på en 10 gradig skala,,, måste bättras till vintern om jag ska ha nått med medaljer å göra! Men då måste ju även stavar hålla:-)

I morgon blir det en vilodag, jag och Magnus Jonsson ska slå oss ur fattigdomen å pröva oss på en V75a, det är planen, annars bli det lugnt å bara umgås med Frida, nu innan hon drar till Göteborg!

Go kväll folk´s

RnB

P.s. jag ägnar även en tanke åt min kontakt på exel Peter Larsson, som är kidnappad sen en dryg vecka tillbaka, jag såg lite om det på efterlyst och det är ju så man får lite rysningar,, huvvva d.s.