Okategoriserade

Två dar kvar å Minigolf .!

Två dagar kvar !
Nu börjar lägret att närma sig sitt slut och den här veckan har börjat tungt med både drivknutar och länkarmar förstörda! Men kroppen är de fortsatt inget fel på, bara som vanligt lite för kort och lite för seg..
Vi körde ett stenhårt sprintpass igår igen, det var 3 minutare som stod på planen och dem var grisigt hårda och jobbiga. Jag hade fullt upp med att rygga den dagens kung. Man kan säga att Björnen har slutat sova, han va stark som på fornstora dar! Idag har vi haft två lugnare pass ett på 2 timmar och 30 minuter på Glaciären cirka 3000 meters höjd och nu på eftermiddagen så blåste vi upp till kabinen, man kan säga att det tog 2 timmar och det var bara uppför…

Å nu på kvällskvisten har jag knäckt Eurosports utsände Jesper ”JP” Jonsson i minigolf i väntan på att Haag skulle bli klar med datorn.. Hon behöver ju lite tid på sig, både på fjällen och vid datorn..:-)

Nu laddar jag mina sista krafter, för dem 2 sista dagarna här, imorgon är det sista intervallpasset som vi ska gå stavgång på, uppför Schladming. En välkänd backe.. tufft även det…

Så time 4 bed…

Aus wieder // RnB