Okategoriserade

SM 15 km klassiskt

Hej hopp!

Idag var det 15km klassiskt på programmet, en distans som jag inte brukar digga.
Jag tog en stabil öppningsfart, eftersom det för min del sällan avgörs på första rundan (av 4), åkte helt i min egen takthela racet och kunde när jag gick i mål ta ledningen.

Men det rasade något neråt i listan för mig, jag slutade på en 23e plats.

Nu har formen stigit under alla dagar här i Umeå, hoppas att den stiger lite mer tills morgondagen.
För då står sprint på schemat och vi/jag är taggade till tänderna 🙂

– skönt från prisutdelningen var att jag fick en kartong som såg ut att innehålla en julgransbelysning. Men när jag öppnade paketet så visade det sig vara whiskeyglas, eller skulle vara whiskeyglas. Paketet hade blivit plundrat. . –

Så det blev inga whiskeyglas, men det kanske var lika bra. Sprintprologen är ju ganska tidigt imorgon och det var någon i Umeå som inte ville att jag skulle testa glasen och dom försvunna iskuberna ikväll 🙂

Imorgon Kör vi 🙂

…. om man skulle vara bästa -85a idag, då har man varit tvungen att köra ett kinglopp. . . Hellner, Nelson, Jönsson briljerade. . Nått att leva upp till . .