Okategoriserade

Snart smäller det!

Å då är det inte på jaktmarkerna jag menar, för där har jag varit iskall.

När jag jagar Björn så ser jag älg & när jag jagar älg så ser jag björn. Dem få fåglar lyckats komma i mitt synfält är ju räddare än en två åring på julafton. .

Nej, det smäller ju för att snart är det dags för tävlingspremiär i Bruksvallarna. Två veckor bort bara innan det är dags att sprinta rejält för första gången i år.

Mina senaste veckor har gått bra. Sen jag kom hem från Livigno så har jag hunnit med att kört en fartvecka i Östersund. Med mycket roliga & nya pass!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Därefter så blev det några fina turer i Sollefteå, som bjöd på kalla och isiga dagar.

Där såg jag bl.a. två älgar under ett orienteringspass, vilka jag försökte hinna ikapp, eftersom jag hade med kameran. Men det hela slutade med en Rejäl vurpa över några kvistar så kameror och kartor flög åt alla håll…. Å med andra ingen bild på nån älg ens 🙂

Men såg dom mig lär dem fått sig ett gott skratt!

Den senaste veckan har jag varit på årets läger!

Jag blev inbjuden att vara med på ett läger med det finska landslaget. Dom hade sprintcamp i finska Vuokatti, där vi körde ruskigt  många och grymma sprintpass av alla de olika slag.

Något som var mycket utvecklande och i mitt fall är det just den typen av träning som jag saknat. Eftersom jag har kört mycket själv!

Jag fick många skratt den veckan, med ett riktigt skönt gäng trots ”vissa” språksvårigheter 🙂 Det man kan slå fast är att dem har en bred trupp och vassa åkare vilket jag tror kan bära frukt framöver! Mycket kul med lite utbyte och nya ideér också.

Jag trivdes som fisken i vattnet!

Men mitt sista rullskidpass i år, som jag gjorde dagen innan jag åkte till Finland slutade med en fet krasch! Jag körde intervaller med kungLjung å BrutalBysse när jag fick för mig att explodera i banans tväraste sväng, som dessutom var isig. Jag drev rätt ut i skogen slog till tumme, knä å tå… (nästan som låten)

Dessa har jag haft lite mensverk i nu senaste tiden, men det går väl över som Frida brukar säga 🙂

Film från lägret hittar du HÄR

 

 

 

 

 

 

Heypa

// RoSSöRoBiN