Okategoriserade

Milano!

Ciao Ciao!

I helgen var det modemeckat Milano som gällde. Dem hade fixat till en stadssprint, en fin sådan.

Något platt bana, men inramningen var

riktigt bra. Stämningen hög & solen väldigt varm.

Jag å Frida var ju här å rekade i somras på Giro de Italia, grymt!

Min prestation på Lördagens sprint blev precis som senast, en 17e plats i den slutliga resultatlistan.

Men dessförinnan var det hade vi bränt av ett kval och i den så slutade jag som 11e man. Min plan i kvarten handlade om att vara offensiv. Ta en bra position å vara med in på upploppet helst som etta eller tvåa.

Jag tog starten och efter det så vart det vild körning å jag låg med där framme. Tyvärr, så brände jag det mesta av mitt krut i början av heatet och när vi vek in på upploppet hade jag en bra position. Bara det att krutet var slut… Så jag vek ihop mig som ett korthus istället.

Friskt vågat, inget vunnit denna gång.

Tråkigt! Men så kan det gå. Tråkigare var också att jag inte fick köra sprintstafetten…

Laddad som bara satan för den på SM till veckan. Det kom å ryk ur öra mina när jag står på startlinjen på Torsdag!

Men först blir det sprint i Otepää. Sprint klassiskt på Lördag!

Jag ligger 27a i sprintcupen just nu (på 4a tävlingar). Hoppas på vidare avancemang!

// RoSSöRobin

…. imorgon väntar intervaller med ToyToy & Flaggstången…