Okategoriserade

Vesel božič!

Hej hopp!

Rogla tävlingen stoppade med en slutlig 17e plats i resultatlistan.

Snäppet hetare var jag i kvalet, där jag var 12a.  Men än en gång så var det väldigt nära att det skulle räcka till semi, å tyvärr så tog det liks förbannat stopp i kvartsfinalen. Där blev jag besegrad av dem två som var 1a å 2a i Davos veckan innan, nämligen: Petukhov & Teothunder!

Sen blev det hemresa & när man väl kommer hem å andas ut så fick jag känna på hur det är å ha ont i halsen. För det rev rejält i halsen i två dagar efter att jag komme hem. Nu har det mer övergått till näsan, vilket brukar vara ett bra tecken. Så man kanske blir träningsbar till Juldagen!

Fast det var många som åkte dit på en förkylning efter Rogla resan! Hoppas dessa är kuranta när touren ska brännas av!

Om Jultomten hittar hit.

Vi blir en nätt liten skara på 25 personer hos momma å där brukar det kunna bli lite livat i luckan.

Å jag fick hjälpa tomten en bit på vägen igår så han skulle hinna fram i tid :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Amanda Nolsjö

Goo Jul Godingar!

P.s. jag å brorsan fredade viltet som sig bör på julafton d.s 🙂

Avslutar med ett grymt citat från Matti Nykanen :

Livet är den bästa tiden för en människa 🙂