Okategoriserade

Bättre än att ligga för första gången!

Long time no see, på bloggen.

Men jag hävdar ju att twitter är för killar och bloggar är för tjejer….

Jag har ju fått upp ögonen för det här med twitter och det är ju också det absolut enklaste och smidigaste sättet att uppdatera, tycker jag. Även lätt att följa.

Andra sätt som man kan följa på är att gå in på Facebook och klicka på ”Gilla” knappen på Robin Bryntesson (officiell) – Där händer det saker dagligen! Också lätt att följa!

Sen kan man ju som sagt också följa på twitter och det senaste tweetet kommer alltid längst upp på min hemsida.

Formen, Fötterna och Fettkuddarna är annars några F, som det svängt en del om den senaste tiden!

Hur är det då med dem?

Jo, efter en lite strulig sommar så var jag för första gången med på ett löppass igår. Efter problem med spruckna hälben och kassa fettkuddar, sen två månader tillbaka. Det var en grymt härlig känsla! Bättre än att ligga för första gången 🙂

Allt blir grymt mycket lättare när man kan använda fötterna i stort sett obehindrat! Sen har vi ju fått känna på snön här nere i Davos också, vilket var häftigt så tidigt på säsongen. Detta fick mig att tänka tillbaka på hur grym vinter vi hade i Rossön förra året.

När jag är hemma i byn så har jag ju en bunt småbröder som jag brukar härja lite med, här kommer en film som visar hur gött det kan vara å ha hela hälar och mycket snö. Barnvakt är ju nått jag har varit under hela min uppväxt, men frågan är om man inte är det största barnet själv 🙂

Ännu ett sätt man kan följa på är ju genom Youtube, finns också på startsidan på min hemsida:

Klicka nedan här så kommer två lekande barn:

En dag kvar på lägret, sen väntar Lidingöloppet nån stafettsträcka på Fredag innan vi landar i Östersund på Fredagkväll.!

Yippikajjeyyy