Okategoriserade

New Sweden Championships 2011!

Vilken kunghelg!

Men först måste jag ju understryka att det så kallade nya jobbet i förra inlägget var en bluff.

Precis som Amanda och Karin var inne på så var det ju första april! Å det finns ju inte en chans i H-vete att jag skulle hoppa på ett sånt jobb, snarare tvärtom! Jaja, får fila på nått bättre tills nästa år då det vankas ”april april” 🙂

I Lördags var det ju dags för det nu mera årliga New Sweden Championships. Det var en bana som för det mesta bestod av utförsåkning, med en del trixigheter, hopp och lite skarpa kurvor!

Sen var det Semifinal och Final. Tävlingen hade lockat 100a talet åkare som alla var utklädda. Jag körde på Rosa stuket i vanlig ordning. Min tanke var att lika rosa pantern, men jag tror utfallet blev nått annat 🙂 Men vad gör det, det såg ju förjävligt ut 🙂

Jag hade ju med bergsprängarn med den här låten Låten 🙂

Tillställningen var riktigt trevlig. Å tävlingsmässigt så gick det ju lysande!

Jag lyckades hålla mig på benen å vann faktiskt tävlingen! Det var kul, å dem som hade spelat på mig på betsafe kunde hämta ut kulerna till 2,50 ggr insatsen 🙂

Häftigt att det var betting på en sån tävling!!!

Kvällen avslutades med prisutdelning och bankett. Ännu en lysande tillställning, imponerande av New Sweden gänget som dem hade fixat allt!!!

 

 

 

Nu går vi in i en ny vecka och denna börjar med fiske. Jag och Teodor hoppar in i bilen med tältet i ryggan å tar en fisketur! Återkommer med mer info om detta, man vet aldrig vart det kommer att sluta 🙂

Newsweden

Längd

Gnatt

// RoSSöRoBiN