Okategoriserade

Helt J.vla 7kt!

Sjuuuk 🙁

Tala om att Vasaloppet grinar mig i ansiktet, hela tiden.

Å just nu så är det jag som får en tår i ansiktet…

Har känt mig seg hela veckan, sen tävlingarna i Finland. Jag hade nog nått i kroppen när jag tävla i helgen. Kroppen var skit, Resultaten ännu sämre. Men en erfarenhet rikare.

Det som känns så jäkla tungt nu är att jag har tagit hit langningspersonal (8pers) å fixat till kungskider med hjälp av vallare. Å allt runt omkring ett Vasalopp… Ska vi se något positivt så är det att många pusselbitar kommit på plats här i Mora för framtiden i allafall.

Men nu är det som de är.

Här ovan har jag nu gett ”bryta ihop å komma igen” ett ansikte. . . .

Nu känns det mycket mycket tungt.!

Gnatt

. . . . . en positiv sak till är ju att snart ryker skägget, eller fjunet 🙂