Okategoriserade

SM Guld!!!

God dag i stugan!

Då har SM dragit igång! Å som det gjorde det, med SM guld direkt!

Jag hade en toppendag på jobbet, jag och min lagkamrat Bysse beslutade oss för att bomba allt från från start.

Det gjorde jag å hade i den första växlingen skaffat bysse en liten lucka på, strax över sekunden. Men sen vart det tyst om Sollefteå ett tag, å det visade sig sen att Bysse hade bjöde på en klassisk innerskida, på banan svåraste passage. Vilket förde oss till den 10e och sista platsen.

Bysse tog igen några lag innan det var dags för växling igen å då var det bara ett som gällde för mig, vi måste ikapp!

Å jag hann ikapp å förbi, så jag skickade iväg Bysse som första man på hans andra sträcka. Där åkte han kontrollerat, vilket kan vara svårt efter ett fall. Då man ofta stressar upp sig.

Så när det var dags för min sista sträcka, var det bara ett som gällde å det vara att ösa från start till mål. Detta resulterade i att Bysse fick sticka iväg 6,8 sek före tvån i loppet. Som var den sylvasse Rikardsson, efter honom kom också Modin och Peterson jagandes.

Men det gick vägen för Sollefteå! Vi höll undan å vann loppet och GUUD va jävulskt kul det var!!!

Nu blickar jag dock vidare tills på Lördag, då sprinten går av stapeln. Å det är en grymt kul sprintbana, så det är bara å åka dit å ha kul. Jag hoppas också å att det är lite fler än min rosamössa på plats, det var ju ett bra gäng här under teamsprinten. Sjuukt kul!

Langd

Allehanda

ST

Ciao Bella

// RoSSöRoBiN

Foton: Thord-Eric Nilsson