Okategoriserade

Sollefteå under Kritik!

Kallt! Dåligt skidföre! Magsjuka! = Sollefteå, just nu!

I morse var droppen som fick bägarn å rinn över, efter väldigt många dagar i streck har spåren på Hallstaberget vare under all kritik. Men frågan är om det inte var värst idag! Jag skulle ut å blåsa av ett intervall pass, men det var nästan så att det inte gick p.g.a. föret!

Pistmaskinen verkar ju ha fröse ihop eller nått.! Det var djupsnö redan igår, så jag tänkte att jag skulle ta skoterleden upp, men även den var okörd. Å när jag kommer fram till skidspåret blir det bara mer å mer snö! Jag stod å staka och jag ljuger inte om jag säger att snön gick upp till mina knän ( om det säger nått ) Det är helt Galet!!

Att dem inte gör nått åt spåren. Jag kan inte förstå! Det är aldrig så mycket folk på skidspåren som det är runt jul å nyår!
Plus att Helena Jonsson å skidskytte gänget är här å finslipar formen inför OS! Men Sollefteå kommun / eller vilka det nu är som sköter stället verkar ju ha glömt bort att det är vinter!!

Sollefteå kommun som man undrar om dem överhuvudtaget vill ha nån skidsatsning i stan!
Dem vill väl inte ens sponsra skidklubben nå mer, sen har dem glömt bort anläggningen på hallsta.
Å det roliga är att det är en gammal medlem i Sollefteå skidklubb som sitter högt uppsatt i Kommunen..

Tragiskt! Vi har ingen ersättning av klubben! ( spelar gratis ) Å nu går de knappt att ta sig fram på skider här!
Fortsätter det så här så måste jag hitta en ny stad.. Vakna snälla Solle!!!

Å till er som tycker att jag börjar bli en gnällspik, Häng med nästa på nästa snöpulspass, ska vi se vem som gnäller först 🙂

// Brynte