Okategoriserade

Upp å Ner i Düsseldorf!

Just nu sitter jag i Lastbilen på väg till Davos, vilket är ett betyg på att min helg inte blev så illa till slut, tvärtom.

Jag fick till mitt näst bästa resultat i en världscup, när jag tillsammans med Björn fick kliva upp på en finfin tredjeplats i team sprinten.
Men jag ska återberätta min helg i snabba drag:

-lördag sprintkval, svåråkt å snabb bana. Glider in som 12a i kvalet. Spyr! Mår illa.
Men väldigt Redo för kvartsfinal, där ja får en taskig start efter att Tobbe (den gamle räven) kleve på min stav! Ligger långt ner i fältet och satsar på en attack på bortre lång, å när vi är på väg in i sista böj, så har jag förbättrat min position!

Men det är smalt på Düsseldorfs gator och upplagt för trubbel, så även idag å för mig.
Jag håller med (i efterhand) att det var kanske i tuffaste laget att kliva in i luckan som uppstod, framför schweizaren! Men den fanns annars skulle jag aldrig ha komme in där! Eller heter det våga för att vinna! Jag tog en chans, en förbannat dum chans och den förstörde hela min lördag!!

Jag kommer i mål och väl där kommer en skrikande Eigenmann fram! Han var riktigt skogstokig! Jag hinner inte tänka så mycket innan han kommer fram och sätter en arm i bröstet på mig, å på stumma å trötta ben var det inte lätt att stå! Men framförallt så blev jag paff. Å därmed kom också fallet!
Till dem som tror att det var en skalle, så kan jag hålla med om det när man ser tv bilden, som finns på sprintgutta.no Men jag tror att det är en arm i bröstet, men för att kunna ge denna arm i bröstet så lutar han sig framåt och då ser det ut som att det är en skallning!

Å till dem som tror att jag ska bli fotbollsproffs i Italien efter den här filmningen, så kan jag bara säga: Pröva å åk allt va fan ni har i 3 minuter och tvärnita och sen ska jag putta till er, sen ska vi se om ni ha något i Italien å göra ☺

Det sjuka med hela den här grejen är att jag blir Diskad för Osportsligt uppträdande! Jag har kunna köpt trängning. Men osportsligt uppträdande. Eigenmann, han får fortsätta till Semi, trots sitt beteende! Snälla svenska TD, vad du nu än hette, Vakna!

Men det svänger fort i en idrottares värld, om jag hade värsta sortens mardröm på lördagen! Så hade jag värsta sortens 6 dröm på Söndagen ☺
Å jag var ruggigt revanschsugen efter lördagsmissen, det är frustrerande att inte få ut det som finns i kroppen! På Söndagen hade jag som fokus att öppna att tentakler som finns på min kropp ☺
Å jag tyckte att jag gjorde mitt jobb bra! Å skickar ut Björn i bra slagläge på sista rundan dryga sekunden efter tät. Sen slutar det med en pallplats!

läs gärna :
https://www.skidor.com/sv/Varagrenar/Langdakning/Nyheter/Egnanyheter/TvanyapallplatseriDusseldorf/

Att vara idrottare är konstigt, förjävligt å helt underbart! Det har jag fått smaka på den här helgen! Men glöm inte en sak:
Pojkjäveln från Rossön, han ger sig aldrig! Å han tar mer än gärna en chans… om det behövs!