Okategoriserade

Tunn´brö Bakarn :-)

Tunnbrö´bak, Björnspan, vedstappling, Brå-sterk fixning o.s.v  har mina senaste dagar bestått av!
Konstigt nog så lyser det rött (under texten) som vanligt då jag skriver, jaja! de är väl nått med tangetborde 🙂

2 vilodagar har runne iväg fort nu igen och det är dags för 3 dagar med toplass ( dubbelpass ). Denna gång kommer det att bli i fin miljö eftesom jag ska vara hemma i Rossön i veckan. Vi var ju under förra veckan i Torsby tunneln och blåste av en rejäl fartvecka, mycket kul å lite annorlunda, för hur jag brukar träna i vanliga fall.
Men det var kul å sätta fokus just på fart, för det är ju den jag behöver förbättra. Hur gick det då?
– Jo så där tycker jag, betydligt bättre än i Aure. Men forfarande en bit upp till normal standard.

Vilka var med?
– De var jag, T O å J P. Björn var med ett tag sen drog han hem pga sjukdom. Dem andra två Mats å Emil, var hemma sjuka.

Dålig uppslutning?
– Svar NJa, lite folk, men nu vart vi ju lika många ledare som aktiva, vilket gjorde att man verkligen fick den hjälp man behövde! Sen sporrade vi varann rätt bra också.

Övrigt?
– Inge mer, mycket träning, samtal, tekniktänk, skidor, å sånt… Men nå bowling resultat kan du glömma att jag ska säga 🙂

Sist å minst var jag ut å kike efter lite lingon härom dagen, Gick inte bra! Kanske 25 liter. Men det är omöjligt å plocka bär här om man inte börjar plocka dem i maj, då dem är kritvita å omogna. Gör man inte det är man för sent ute, dem rensar bra våra kära Thailändare 🙂
Men jag ska ut på en löptur ikväll och då ska jag hitta ett ställe, som ska bli till seriöst rekordförsök senare 🙂

Time 2 Gå

// Brynte

FÖRRESTEN,,, nu kan i även kika på film här, ni går in på media fliken å där är de tänkt att ni ska hitta lite filmsnuttar, kolla gärna….
sen är de bara å höra av er om ni vill beställa en 300-400 hundra tunnbrö påsar, så snor jag ihop det på 3 kvart 🙂