Okategoriserade

Synd att jag köpte en korv i sista sväng..!

Balders Balle..!

Det gick ju skit det där. Känslan var väldigt seg innan prologen, å upp till första mellantiden, får jag höra 4 upp till tät.

Å när jag vänder så ser jag att norsken som starta 15 sek bakom snart ä ikapp….AjajAj…

De va den dan hann jag tänka,, men jag ska fan kriga hela vägen in allafall…

Väl i mål, in som 17 e man å 3,82 efter ledaren.. Fram till att norsken som starta bakom gled in som ny ledare!

24 a blev jag i kvalet, trots att känslan var den att jag inte skulle klara det.

Men nu kändes det bra, å ha tage sig förbi det första nålsögat. Väl i kvarten så ställdes jag mot tufft motstånd, med Ola Vigen m.fl. Min plan var att köra hårt å gå för en Lucky Looser tid, men jag kom helt enkelt inte fram å hade en lojj känsla i kroppen..!

Men in i sista sväng så fick jag med mig grym fart och det kändes som att jag skulle bjuda på århundradets spurt, å just som den tanken flög genom mitt huvud, så sätter jag en stav på nå konstigt vis typ på skidan eller mellan benen, å glider lååångt ut i sista sväng….

Efter att ha vare å handlat en korv, i korv kiosken i sista sväng, så påbörjar jag spurten än en gång men då var det redan försent…

Jag slutade sist i mitt heat å 29 a i tävlingen.. Å det känns bittert för jag hade mer att ge, men fick inte riktigt ut det i skidsatan…

Men det ljusa var ju det att trots en halvdålig, så blir jag ändå 3e svensk. Vilket jag tycker kanske borde ge en startbiljett till nästa helg i Trondheim, men man vet ju aldrig… Å blir det inte så, ja då ska jag dunka 7.mila istället..

Men jag är inte allför bitter även om det känns surt..!

Till sist, måste man ju imponeras dem två vassaste iu dagens tävling, dem som bjöd på årets spurt, Ola Vigen å Northug..!

Satan där går det undan… Bara å jobba på.!

Just ja, ännu en positiv sak: Dem som är med i min poängklubb i år, kommer inte att bli ruinerade iallafall 🙂

Hörs

// Nu ska jag knäcka Hellner i armbrytning:-)

RnB

Här kommer ett inlägg från tidningen Allehanda, å jag tycker att ni ska läsa kommentarerna på inlägget, å tyck gärna till ni med:

https://allehanda.se/sport/1.818435