Okategoriserade

Något sliten, å framgaffeln på en cykel!

Ännu en vecka till ända…

En bra vecka med mycket och rejäl träning. Men nu är jag hemma och försöker att ge kroppen det som den behöver för att den ska återhämtas på det bästa sättet. Jag känner mig lite sliten i benen och tog en rätt så tuff dag igr med intervaller och styrka.

Så det ska bli nån mer dag å vila så att jag är på den säkra sidan.

Den här veckan har jag inte så mycket inplanerat förutom träning. Jag och Jönsson ska vara med skidgymnasiet i sollefteå på fredag annars är det rätt lugnt!

Idag ska jag ha samtal med Bengt o m framtiden å vi ska lägga upp en guldplan!

Dessutom så måste jag fixa en cykel, som har en framgaffel på minst 17 cm. Jag / eller Zeb å morfar håller ju på med litet eller närmare bestämt 5 meter högt projekt som ska stå hemma gården innan snön kommer dit…

Är det någon som vet vilken färg i siffor eller bokstäver det kan vara på ett par fischer skidor och exels orangea stavar!?

Jag ska ta reda på det också och måla lite. jah kan ju garantera att det blir en veckans bild av den här saken när den är färdig!

Hörs

RnB