Okategoriserade

Pikad å Väggad å Skäggad!!

p>Då var det bara en dag kvar av lägret i Bruks och benen värker, som värsta sortens tandvärk. Men konstigt vore det väl annars efter en 25 timmars vecka i tuff fjällmiljö med löpning å tuffa rullskidpass!

Veckan har varit jävligt kul, med tre tuffa intervallpass varav ett mer sprintbetonat, å det är väl det som jag känt mig i bäst trimm på. Vi körde 5 * 3 minuter och avslutade med en lång rökare på 10 min..

På dem andra passen har vi kört ihop en timme effektiv intervall tid i from av myrlöpning och den tidigare Hållanbacken.

Vi har också löpt många längre pass på fjällen och passat på å plocka lite toppar..

Personligen tycker jag att det gått lite väl fort på dem löppassen, men ett läger är ju alltid ett läger!

Vi har ju bara varit 4 stycken på detta läger, som gick under beteckningen ” Öppet Läger” : Jönsson, Modin, Johan Olsson å Jag…

Dem andra storfräsargrabbarna har bott i Ramundberget, men vissa av dem har varit med på många pass och andra färre,,

Den som är mest sällsynt är Björn Lind.. Han är nog mer sällsynt än brunbjörn på Nagasjöhöjda! Men han kommer till vintern i gammal storstilad fast form, om jag känner han rätt 🙂

Nu är det kvällsfika som gäller och då väntar som vanligt en å annan pik avden ny gifte åldermannen i gänget ( 28 år ) Johan Olsson… Nu gäller det att tagga till …..

God natt

Jag glömde ju rakapparaten hemme därav Skäggad :_)