Okategoriserade

trötta bEN, Å plantrör i stEN…

Tjabba Tjabba !!

Nu är veckan i Torsby över och det värker i benen idag..
Å det blev en tuff vecka där vi skramlade ihop många fina pass i tunneln och intervall passen tog vi utanför!

Vi tog nog dem tre backar som Torsby hade att erbjuda nämligen : Hovfjället, Tossekläppen eller nått och sista dagen var det fina intervaller vid Finnsjön.. Sista passet var jag väldigt seg i benen och vi körde både stakning och skate uppför, å det gick lika fort för mig att staka på slute…

Men det bästa med den här dagen var att, jag tyckte att trakten runt Finnsjön var väldigt likt Rossöns fina miljö… Å just som jag tänkte den tanken så dyker det upp ett planthygge, å tro du int på f..n att det var ny planterat.. vilket fick mig att tänka på hur bra jag har det som får åka på läger å träna sten hårt.
Istället för,,,, nått år sen,, då jag gick å dunka det där plant röret i sten å mark, vilket i och för sig har sin tjusning!!

Just nu bor jag fortsatt med Hellner i Jönssons lägenhet i Östersund,,, eftersom husinnehavaren är borta och jag har hyrt ut min lya..

Nu väntar st:olavsloppet och sen förmodligen en helg i Rossön, men det återstår att se,, det dyk allti upp nå…

https://www.langd.se/robins-standige-foljesslagare-en-nodvandighet-for-satsningen.4495353-86106.html
kolla in länken här om ni vill läsa lite om min pump å mig…

GNatt