Okategoriserade

½ Vasan –> Bra genomkörare!

Inte många dagar kvar till de smäller nu.

Å formen var ok, harom dagen då jag åkte igenom halv Vasan.

Jag tog det som ett stenhårt intervallpass, samtidigt som jag fick bekanta mig med den sista delen av banan.

Hur var då kroppen Robin:

-Den var klart godkänd, jag sa så här till min tjej igår kväll: ”Jag är helt oberörd”, å kunde bara ligga å mata på, å det kändes inte som att det var 45 km.

Det lät ju bra, hur känns det idag då, så här dagen efter:

– Den är inte lika oberörd idag, känner av ländrygg, armar å mage…Perfekt.!

Jönsson då, vad säger du om han:

– Sprint är sprint,,, han fick ungefär samma lopp som jag fick i Ulricehamn, marginalerna emot sig. Å då kan det skita sig, det är alltför små marginaler å hamnar man fel, kan det vara svårt att reparera! Många säger att han borde gått hårdare, men jag tycker han körde helt rätt, ska man VINNA så måste man disponera loppen rätt..! Höll inte igår, men idag vinner han å Mats som skit!!

Ola Vigen då:

– Vilken jävla käär, han är ju så jävla grym bara! i en sport där vi pratar hundradelar å små marginaler, sopar han banan med allt å alla, å en mer värdig vinnare av ett VM lopp finns inte i år. Grattis!

Å Hellner:

– Gr ymt kul för pojken att han får visa vilken bra sprintare han är! Lite bättre start i finalen, hade han pallat! Som man bäddar får man ligga! Han såg grymt allert å stark ut.

Björn å Tobbe:

– Ja, Björn ramlade ju bort en given kvartsfinalplats, för nån säkrare kvalåkare finns knappt. Tråkigt. Också tråkigt att Tobbe inte var så stark som han brukar kunna vara framförallt på mästerskap. Men om Mats Larsson var sjuk, skulle direkt sätta in Tobbe i hans ställe på teamsprinten! Han åkte bra på SM å var bra på denna bana ifjol..

Här kommer också en länk från loppet igår:

https://www.dalademokraten.se/Templates/pages/news.aspx?id=58336&epslanguage=sv

Nu ska jag gå igenom mina skidor en gång till 🙂

Å här har ni min ”favjojit” ( som min kusin Ella säger 🙂 ) i mästarnas mästare:

https://allehanda.se/noje/1.558152

Hörs

// Gustav VASA

Förresten ringde exressen igår:

https://www.expressen.se/sport/Vintersport/1.1478083/petade-bryntesson-det-ar-glomt-nu