Okategoriserade

35.21

Då var CampRossöRobin över… ( för i år?)

Enligt mitt tycke blev veckan riktigt kung, vi hade ett så fullspäckat schema att vi gatt dra ner på sovtimmarna och han knappt byta kallingar mellan passen:-)

Men det var bara positivt, från grabbarna som var med på lägret..

Några saker vi hann avverka under veckan var skidgångintervaller, rullskidsintervaller, långpass ala Brynte, ÖK, Impuls sprint tävling och löptävling i form av Bäverloppet!

Utanför träningen hade vi också fullt upp med studsarskytte, fiske, vattenskidor och annat..

Men den riktiga höjdaren under veckan var nog ändå impulssprinten som vi körde på fredagskvällen och den lyckades jag vinna knappt före Emil, i det tredje och sista heatet i finalen!

Jag är också nöjd med mitt Bäverlopp, känslan i kroppen var positiv trots hård träning under hela veckan. Jag rullade i mål på tiden 35:21 på milen och slutade 5a, men det kändes som att det fanns en hel del tid att kapa, jag förtog mig inte totalt..

Vilket var mycket positivt, å min aben och hela kroppen är i bra slag trots hårt tränings tryck!!

Jag gjorde dock Bäverloppet på 35:08 som 15 eller om det var 16 åring.. Men den här tiden är OK och jag känner mig starkare på löpningen i år mot för tidigare år..

Nu väntar även Broloppet i Sollefteå nästa helg!! Där ska det även vara någon världsmästarkamp, där jag, Helena Jonsson och Mattias Timander ska delta:-)

Några artiklar:

https://www.op.se/parser.php?level1=3&level2=54&id=930488

https://www.op.se/parser.php?level1=3&level2=54&id=930637

https://www.ltz.se/artikel_standard.php?id=530996&avdelning_1=102&avdelning_2=218

https://www.skidsport.com/

Hörs // Rossö´Robin