Bryntes

Meny

Rosa Robin Edition

NÀr jag var liten sÄ tÀvlade jag jÀmt med Rossöns rosa mössa.

Problemet var ju att nÀr jag var riktigt liten sÄ var ju mössan sÄ riktigt stor, vilket innebar att den Äkte ner för ögonen ungefÀr var 20e meter och jag Äkte ganska sÄ frenetiskt redan pÄ den tiden. Detta kan ju sett mer roligt ut Àn tekniskt korrekt.

Jag blev som ett med mössan & den började mer Ä mer att bli mitt signum. Den lilla killen med den stora rosa mössan!

NÀr jag var 17 Är och fick diabetes sÄ tyckte jag att hjÀlpen inte var optimal om var i min situation. Jag ville ju trÀna 4-5 timmar om dagen, men jag fick höra att 30 minuter om dagen, det blir bra. InstÀllningen till det och insulindoseringen skiljde sig enormt mycket!

I samarbete med min klĂ€dsponsor ”trimtex” sĂ„ tryckte vi upp nĂ„gra mössor och hade till försĂ€ljning! Mer som en kul grej & fĂ„ visa Rossöns rosa mössa. Men ocksĂ„ till en vettig sak, eftersom jag skĂ€nkte 11 kr / sĂ„ld mössa till barndiabetesfonden.

Efter ett tag sĂ„g jag rosa mössor lite hĂ€r & var i Sverige, vilket var galet kul. Att de tog sĂ„n fart 🙂

Innan det första Äret var slut hade jag lyckades skrapa in 12 000 kr till barndiabetesfonden. Vilket var vÀldigt ovÀntat, men ocksÄ vÀldigt inspirerande att fÄ hjÀlpa dem som var i min sits sen nÄgra Är tillbaka!

Efter mössan sÄ har Àven andra produkter vuxit fram & dem gÄr lÀtt att hitta och bestÀlla frÄn min shop.

Nu gĂ„r pengarna till lĂ€gret ”Sockertoppen” detta för att fĂ„ ett sĂ„ bra lĂ€ger som Ă€r möjligt och att det inte ska kosta ungdomarna skjortan för att kunna delta!