Bryntes

Meny

Rosa Robin Edition

När jag var liten så tävlade jag jämt med Rossöns rosa mössa.

Problemet var ju att när jag var riktigt liten så var ju mössan så riktigt stor, vilket innebar att den åkte ner för ögonen ungefär var 20e meter och jag åkte ganska så frenetiskt redan på den tiden. Detta kan ju sett mer roligt ut än tekniskt korrekt.

Jag blev som ett med mössan & den började mer å mer att bli mitt signum. Den lilla killen med den stora rosa mössan!

När jag var 17 år och fick diabetes så tyckte jag att hjälpen inte var optimal om var i min situation. Jag ville ju träna 4-5 timmar om dagen, men jag fick höra att 30 minuter om dagen, det blir bra. Inställningen till det och insulindoseringen skiljde sig enormt mycket!

I samarbete med min klädsponsor ”trimtex” så tryckte vi upp några mössor och hade till försäljning! Mer som en kul grej & få visa Rossöns rosa mössa. Men också till en vettig sak, eftersom jag skänkte 11 kr / såld mössa till barndiabetesfonden.

Efter ett tag såg jag rosa mössor lite här & var i Sverige, vilket var galet kul. Att de tog sån fart 🙂

Innan det första året var slut hade jag lyckades skrapa in 12 000 kr till barndiabetesfonden. Vilket var väldigt oväntat, men också väldigt inspirerande att få hjälpa dem som var i min sits sen några år tillbaka!

Efter mössan så har även andra produkter vuxit fram & dem går lätt att hitta och beställa från min shop.

Nu går pengarna till lägret ”Sockertoppen” detta för att få ett så bra läger som är möjligt och att det inte ska kosta ungdomarna skjortan för att kunna delta!